Дженифър Лопес получи много подигравки от феновете, след като сподели доста интересна

...
Дженифър Лопес получи много подигравки от феновете, след като сподели доста интересна
Коментари Харесай

Голата снимка на Бен Афлек, която Джей Ло показа

Дженифър Лопес получи много насмешки от почитателите, откакто показа много забавна фотография в символ на респект за Деня на бащата към брачна половинка си Бен Афлек.

Певицата " почерпи " своите 247 милиона почитатели в Instagram със фотография, на която Бен Афлек е гол до кръста. След като се ожени предходната година през юли 2022 година, Бен стана втори татко на нейните близнаци Макс и Еме, на 15 години, които споделя с някогашния си брачен партньор Марк Антъни.

Бен също е татко на две дъщери - Вайълет (17 г.), и Серафина (14 г.), както и на наследник - Самуел (11 г.), който споделя с някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър.
 Имение за над 60 милиона - новата облага на Дженифър Лопес и Бен Афлек
Имение за над 60 милиона - новата облага на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Семейството стартира на чисто

В текста към серията от фотоси Джей Ло написа:  " Публикация за благодарност към баща. Честит ден на бащата, баща ". И цветущ ден на бащата на всички невероятни бащи!! Обичаме те и те ценим повече, в сравнение с в миналото ще схванеш. "

И макар на пръв взор благия жест на  към брачна половинка ѝ, въпреки всичко почитателите останаха комплицирани от избора на голата снимка, като показаха, че наподобява по-подходяща за Свети Валентин.

" Джей Ло, това е Ден на бащата, а не Свети Валентин! ", означи един. " Защо бихте разгласили фотография на брачна половинка си полугол и по-късно говорите за Деня на бащата? ", пише друг от почитателите. " Най-добрият баща, а нито една фотография с неговите или нейните деца ", споделя трети. 
 Дженифър Лопес посреща лятото с нова свежа прическа
Неочакваната смяна на Дженифър Лопес

За свежо начало на лятото

Е, несъмнено, намираха се и такива, които да я защитят, като някои означиха, че не можем да се оплакваме, тъй като не се случва всеки ден да забележим Бен Афлек гол до кръста, а може би и под него, знае ли човек. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР